Sjuksköterska Natt Kirurgkliniken avd 42 Mora lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker nu en sjuksköterska till avd 42 på Mora lasarett. Som sjuksköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad.

Legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.
Du har en positiv inställning till ditt arbete.

Möjlighet till deltid finns.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.