Sjuksköterska till implementering av Kompetensutvecklingsmodeller

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du intresserad av att som delprojektledare arbeta fram, utveckla och implementera kompetensutvecklingsmodeller inom Region Dalarna?

I SKR:s och Sobonas överenskommelse (HÖK19) med Vårdförbundet är målet att samtliga regioner och ett urval större kommuner senast i december 2022 har utvecklat karriärmodeller och påbörjat att införa dessa för Vårdförbundets yrkesgrupper. Bland Vårdförbundets medlemmar finns sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, barnmorskor och biomedicinska analytiker. Kompetensförsörjningen av sjuksköterskor är en mycket prioriterad fråga inom Regionens ledning och arbetet med kompetensmodeller blir därför än viktigare.

Du är leg. sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års kliniskt arbete inom Hälso- och sjukvård samt erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete.

Du tar ansvar för uppdragen och arbetsuppgifterna samt håller dig inom bestämda tidsramar. Du inger tillit och skapar förtroende i projektet. Du har vana att koordinera, organisera och planera aktiviteter och projekt samt skapa delaktighet och samverkan.
Du är lösningsorienterad, kreativ och lyhörd.

Du har en bra kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort B är önskvärt men inget krav.

Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.