Sjuksköterska tv Avdelning 10 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Geriatriska enheten består av en vårdavdelning med 24 vårdplatser där inriktningen är medicinsk äldrevård, stroke och ortopedisk rehabilitering.

Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha Patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats.
Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar.

Välkommen till en avdelning som vårdar patienter med många olika diagnoser och som ständigt utvecklas.

Som sjuksköterska får du arbeta med sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter på vårdavdelning i den patientnära vården.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i team kring patienten.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete med geriatrik och rehabilitering. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Grundutbildad sjuksköterska

Ort: Avesta