Sjuksköterska vikariat till avd 60, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avd 60 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 16 vårdplatser. På avdelningen vårdas främst patienter med depression, ätstörningar och ångesttillstånd.

Som sjuksköterska hos oss medverkar du i den psykiatriska omvårdnaden kring patienter med olika diagnoser av psykisk ohälsa. Ett nytt arbetssätt har införts som innebär ett förstärkt team-arbete för att säkerställa att patienterna får rätt vård och behandling samt planerar för uppföljning efter utskrivning. Som sjuksköterska är du en viktig del av teamet tillsammans med skötare, läkare, behandlingsteam, vårdsamordnare och enhetschef.

Du är schemalagd dagar och kvällar och för närvarande varannan helg. Tjänsten avser ett vikariat för studier till och med sommaren -22.

Du är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse av att arbeta med patienter med psykisk ohälsa.
För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av våra patienter en självklarhet och du har gott samarbete och organisationsförmåga samt är ansvarstagande och serviceinriktad.
Du är självständig och kan fatta beslut i akuta situationer

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper
Intervjuer sker löpande

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.