Sjuksköterskor avd 45, ÖNH-kliniken

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ÖNH-sjukvården Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora. ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten- och akut öron-, näs- och halssjukvård inom Dalarna. I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt och Ögonklinikens jourverksamhet kvällar, nätter och helger.

Vårdavdelningen har 11 st vårdplatser.

Du har det dagliga ansvaret för omvårdnadsarbetet tillsammans med en undersköterska.

Du ansvarar för patienter i olika skeden i vården, med allt från inskrivning, pre- och postoperativt och utskrivning av patienter.
Våra patienter är i alla åldrar, det är allt från korta till långa vårdtider. Även palliativ vård förekommer. Förutom ÖNH-patienter vårdas även ögon, käkkirurgens- och sjukhustandvårdens patienter på avdelningen.

Vi har jourverksamhet på avdelningen och dagkirurgi på en närliggande sluss där vi tar emot vuxna patienter men den högsta andelen är barn.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med både slutenvård, dagkirurgi och jourverksamhet och får en individanpassad inskolning.

Tjänstgöring dag/kväll/helg/natt.

Du är legitimerad sjuksköterska.

Som sjuksköterska på ÖHN-kliniken är Du flexibel och ansvarsfull.

Arbetet är varierande och kräver god samarbetsförmåga och anpassningsförmåga.
Du har en stabilitet och en mognad som gör att du kan hantera stressade situationer. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.