Sjuksköterskor till ortopediska kliniken avd 17/18

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Som sjuksköterska inom ortopedi erbjuds du ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Ortopediska kliniken består av 2 slutenvårdsavdelningar, en öppenvårdsenhet samt ett sekretariat. De båda vårdavdelningarna är uppdelade i en elektiv och en akut enhet. Här vårdas patienter med skador eller besvär i rörelseapparaten. Det kan handla om ryggsmärtor, traumatiska frakturer eller förslitningsskador och artros.
På våra vårdavdelningar råder ett positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat.
Vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team kring patienten, där alla professioner är lika viktiga. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig i ditt team.

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket.
All personal hos oss är delaktiga i att utveckla och driva vården framåt. Vi lägger stort fokus även på studenter och handledning. På kliniken finns en utbildningsenhet, KUA där vi fokuserar på peer learning och handledning i en lugn lärandemiljö.

Vi har ISP schema vilket innebär att du själv till viss del kan påverka din arbetstid. Rotationstjänstgöring, dag, kväll och natt samt helgtjänstgöring.

Du är legitimerad sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.