Skötare avd 95 APK Säter

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Klinikens enheter finns både i Falun och Säter.
På avd 95 behandlas patienter med olika psykiatriska diagnoser som psykoser, personlighetsstörningar, förstämningssyndrom, neuropsykiatriska syndrom. Skötare och sjuksköterskor arbetar tillsammans med läkare i vårdlag, och samarbetar också med kurator och arbetsterapeut. Alla patienter har två kontaktpersoner som har ett särskilt omvårdnadsansvar under vårdtiden. Som skötare arbetar du nära patienten och stödjer denne i vård- och behandlingsinsatser. Rondarbete, dokumentation och gruppsessioner ingår också i skötarnas arbetsuppgifter.
Personalen är våra viktigaste redskap och du får tillgång till kvalificerad handledning och fortbildning.

I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger men inte nätter.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet.
YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Psykiatri och Samhällsbaserad psykiatri.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem. Du är intresserad av att arbeta med vård- och behandlingsinsatser till patienter med allvarliga psykiatriska symtom i det akuta skedet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.