Skötare till avd 60 i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avd 60 ligger i Falun är en del av allmänpsykiatriska kliniken och vårdar främst patienter med depressioner, ätstörningar, ångesttillstånd och självskadebeteende.

Som skötare hos oss medverkar du i den psykiatriska omvårdnaden kring patienter med olika diagnoser. Ett nytt arbetssätt har införts som innebär ett förstärkt team-arbete för att säkerställa att patienterna får rätt vård och behandling samt planerar för uppföljning efter utskrivning.
Som skötare är du en viktig del av teamet tillsammans med sjuksköterska, läkare, behandlingsteam, vårdsamordnare och enhetschef. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter på en slutenvårdsavdelning.

Du är schemalagd dagar/kvällar och varannan helg. Anställningen avse vikariat t o m 2022-12-31.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Psykiatri och Samhällsbaserad psykiatri.

Du är intresserad av att arbeta med vård- och behandlingsinsatser till patienter med allvarliga psykiska symtom i det akuta skedet
För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av våra patienter en självklarhet och du har gott samarbete och organisationsförmåga samt är ansvarstagande och serviceinriktad.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.