Skötare till Psykiatriska mottagningen i Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Psykiatriska mottagningen är uppdelad i tre team, två mottagningsteam samt ett psykosteam. I teamen finns olika yrkeskategorier som skötare, sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, kurator, läkare, sjukgymnast samt arbetsterapeut. Vi söker nu 2 skötare varvid en tjänst är placerad i psykosteamet.

På vår mottagning kommer du att arbeta med alla diagnoser. Du kommer tillsammans med dina kollegor i teamet att vara fast vårdkontakt, ha stödsamtal, medverka i rehabilitering av sjukskrivna patienter. Du kommer även att genomföra kartläggning av basfunktioner samt patientens närverk. Du kommer även att var delaktig i olika grupper och patienters behandling. Du har egna patientbesök för uppföljning och samtal både på mottagning och i patienters hem. I arbetsuppgifterna ingår även genomförande av SIP samt vårdplanering med sluten vård.

Vi söker dig som är intresserad av psykiatri och är utbildad skötare från Vård och omsorgsprogrammet eller YH utbildning.

Meriterande är erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete.

Du skall ha god samarbetsförmåga, ta egna beslut och vara flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig erfarenhet.

Körkort lägst klass B.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.