Smittspårare, sjuksköterskor till smittskyddsenheten Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Smittskyddsenheten söker dig som vill arbeta som smittspårare för Covid -19. Du kommer tillsammans med smittspårarkollegor att arbeta för att spåra coronasmitta i hela Dalarna.

Det är ett spännande detektivarbete som innebär att kartlägga vart personen med konstaterad Covid-19 smittats samt vilka hen i sin tur kan ha riskerat att smitta. Via telefon kommer du ha kontakt med allt från privatpersoner samt regionens och kommunernas verksamheter till företag och föreningar. Dokumentation sker i Takecare.

Tjänsten är en visstidsanställning på minst 6 månader.

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Takecare.

Som person ska du vara flexibel, kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Intervjuer och tillsättning kommer ske löpande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.