ST-läkare, Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin, Falun Borlänge Säter

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Inom geriatrik möter vi människor med olika diagnoser som stroke, demens olika ortopediska skador i behov av utredning, behandling och rehabilitering.
Vår slutenvård har 19 vårdplatser och 4 akutortopediska platser med de närliggande kommunerna som upptagningsområde.
Öppenvårdsverksamhet är belägen i Falun och i Borlänge.
Vi har också uppdrag att sköta korttidsplatser och SÄBO i Falun.

Du arbetar tillsammans med övriga teammedlemmar, överläkarna och avdelningschef för att utveckla vården.
Du är direkt underställd verksamhetschefen
Viss jourtjänstgöring ingår.

Du är legitimerad läkare.
Du är engagerad och strukturerad och har lätt för att skapa relationer, är en kommunikativ ledare som är intresserad av samverkan med andra verksamheter. Du är erfaren/trygg i utvecklings och förändringsarbeten.
Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.