ST-Läkare Patologi och cytologi

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Patologi och cytologi Dalarna är en länsgemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna. Vi tar emot ett kliniskt variationsrikt utbud av histologiska och cytologiska prover, för att preparera och diagnostisera. Vi som arbetar på avdelningen är biomedicinska analytiker, patologer, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare, laboratorieassistenter och obduktionstekniker. Arbetstiden är måndag till fredag.

Vi söker blivande ST-kollega med stort intresse för patologi och dess utveckling.

ST-utbildning i klinisk patologi sker under handledning enligt den individuella utbildningsplan som kommer att upprättas, så att du efter genomgången utbildning uppfyller Socialstyrelsens och Svensk förening för patologis målbeskrivning för specialiteten. Utöver rutindiagnostik ges möjligheter till klinisk forskning. Tjänsten är placerad på Patologi och cytologi Dalarna, Falu lasarett.

Svensk läkarlegitimation. Goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet inom klinisk patologi är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig tillämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.