Steriltekniker, Sterilteknik Falu lasarett, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Arbetet på avdelningen är tekniskt och kvalitetskrävande. Verksamheten är självständig och starkt lagstyrd.

Vi arbetar 38,25 - timmar/vecka med individuell schemaplanering. Våra öppettider är måndag - torsdag 07:00 - 21:00, fredag 07:00 - 17:00 samt lördag och söndag 07:30 - 16:00.

Ansökningarna behandlas och intervjuer genomförs löpande.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi söker en duktig medarbetare som kommer att arbeta med instrumenthantering, rengöring- och funktionskontroll samt färdigställa instrument/instrumentuppsättningar.

Vi arbetar med ständiga förbättringar som innebär att du tillsammans med dina arbetskamrater lyfter och arbetar aktivt med förbättringsåtgärder.

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker YH 300p.

Vi tror att du är en noggrann person som tycker det är viktigt att ge god service med hög kvalitet. Personliga egenskaper som självständighet med intresse av teamarbete är viktiga för oss. Har du därtill förmågan att lyssna, kommunicera och lösa problem på ett konstruktivt sätt är förutsättningarna goda för att du ska trivas hos oss.

Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt en hög hygienisk medvetenhet. Stundtals är arbetstempot högt och du bör därför kunna hantera omväxlande arbetstempo.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.