Tandhygienist sökes till Folktandvården Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

En av våra tandhygienister kommer tyvärr att sluta på kliniken och därför söker vi dig som vill komma och jobba med oss. Vi söker dig tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Att arbeta inom Folktandvården ger många möjligheter till personlig utveckling. Vi har många erfarna tandhygienister på vår klinik så du som är nyutexaminerad får god handledning.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare.
I tjänsten ingår även Uppsökande verksamhet

INFORMATION OM ARBETSPLATSEN
På kliniken arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare, 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 7 tandsköterskor.
Kliniken i Leksand ligger i ljusa fina lokaler på Vårdcentralen.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 samt intresse/erfarenhet av uppsökande verksamhet är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Tandhygienist

Ort: Leksand