Tandhygienist till Uppsökande Verksamheten, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

På verksamheten arbetar verksamhetschef, 2 tandhygienister och 1 tandsköterska. Vi är inne i en spännande fas där det finns goda möjligheter att vara med att utveckla uppsökande tandvården i Dalarna. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi använder T4 för journalföring.

Nu behöver vi till Uppsökande verksamheten en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och äldre, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer i första hand att arbeta med uppsökande verksamhet till personer med rätt till nödvändig tandvård. På sikt kan även uppsökande verksamhet inom barntandvård förekomma.

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation och minst två års yrkeserfarenhet.
B körkort är ett krav
Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande liksom erfarenhet av uppsökande tandvård. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.