Tandläkare till vår klinik i Svärdsjö, Folktandvården

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du en nyfiken och driven tandläkare som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor?

Just nu söker vi en tandläkare som vill göra stor betydelse ute på landsbygden. Hos oss finns goda möjligheter att arbeta varierat inom hela tandläkarens kompetensområde.

Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa. Tillsammans ansvarar vi för både barn- vuxen- och äldretandvård.

Jobbet passar dig som är intresserad av att jobba på en mindre klinik med korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka och att arbeta långsiktigt med dina patienter. Här får du ta stort ansvar och möjligheterna till utveckling inom yrket är goda. I arbetet kommer du att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Kliniken finns i vackra Svärdsjö, strax utanför Falun i rymliga fräscha lokaler utrustade med modern teknik och utrustning. Vi arbetar i nära samarbete för att ge våra patienter den bästa vården med kvalitet, service och arbetsglädje.

Vi värnar om arbetsmiljön och är ett härligt gäng som trivs i varandras sällskap och som hjälper och stöttar varandra.

Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan, och som är positiv samt har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och har ett tryggt och gott förhållningsätt till både kollegor och patienter. Du värdesätter olikheter, är noggrann och tar hänsyn till det större perspektivet.

Vi önskar att du har intresse för såväl barntandvård, vuxentandvård, som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete, har hög kvalitet i bemötande och vård samt har god förmåga att kommunicera med såväl patienter som kollegor. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Erfarenhet av tandläkaryrket är meriterande men inte något krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Region Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb