Tandsköterska med inriktning barntandvård till Tandvårdshus Borlänge

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Tandvårdshus i Borlänge söker nu en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn. Du kommer att jobba med tandläkare speciellt inriktad på tandvård till barn.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskeområde. Du kommer att arbeta nära vårt barnteam och även arbeta med egna patienter där fokus ligger på att skapa en lugn och trygg miljö för barnen. Blir du en del av vårt team finns det möjlighet till utbildning inom området som kan skräddarsys efter dina behov. Vi har även tillgång till handledning. Vi är en skiftklinik och du kommer jobba en lördag i månaden.

Tandvårdshus i Borlänge är en nystartad modern klinik där vi tar emot patienter i alla åldersgrupper och vi utför alla typer av behandlingar. Vårt centrala läge i Borlänge gör att det finns bra kommunikationsmöjligheter. Vi kan lova att du i rollen som tandsköterska hos oss får omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Nu ser vi fram emot att välkomna en ny kollega till vår klinik och vi önskar att du skickar in din ansökan redan idag för att bli del av Tandvårdshus Borlänge!

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska, datasystemet T4 samt teamarbete är meriterande. Gällande dina personliga egenskaper anser vi det viktigt att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Är du nyfiken på oss och vår verksamhet? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.