Tandsköterska till Folktandvården i Idre

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta i en trivsam glesbygdsmiljö! Nu har du chansen att prova på att jobba som tandsköterska på Folktandvården i Idre.
Har du ett genuint intresse av kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, så kan du vara den vi söker!
Välkommen att komma och jobba en säsong hos oss! Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Som tandsköterska har du varierande arbetsuppgifter med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans och i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera. Att vara flexibel och kunna hoppa in där du behövs för verksamhetens bästa.
Du får möjlighet att vara ombud inom något område.

Hos oss får du ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och möjlighet till en rik fritid. Gillar du friluftsliv, fjällvandring, skidåkning; längd och utför, att cykla, spela golf och fiska så har du fina möjligheter till det i vår fina fjäll- och skogsnatur.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Vill du veta mer om hur det är att jobba inom Folktandvården i norra Dalarna? Följ länken så får du bland annat se en film där en av våra allmäntandläkare berättar hur det är att leva och bo i vår norra länsdel: www.regiondalarna.se/norradalarna

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska och datasystemet T4 är meriterande. Körkort är krav.

Som person uppskattar du att arbeta tillsammans med kollegor med olika yrkeskategorier. Du kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Här gärna av dig om du har frågor eller vill komma och se hur vi har det!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.