Tandsköterskor till vår klinik i Svärdsjö, Folktandvården

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker nu två tandsköterskor till vår trevliga klinik i Svärdsjö, en mindre klinik med en familjär känsla! Hos oss ska både patienter och medarbetare trivas.

Kliniken finns i vackra Svärdsjö, strax utanför Falun i rymliga fräscha lokaler utrustade med modern teknik och utrustning, där vi endast jobbar dagtid!

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska inom barn- och vuxentandvård. Dina arbetsuppgifter innefattar att assistera tandläkare, teamtandvård, sterilarbete och patientadministration, där det även finns möjlighet att få arbeta självständigt profylaktiskt med barnpatienter.

Vi är ett glatt och erfaret gäng som tycker om att arbeta ihop. Vi är måna om varandra och värderar arbetsmiljön högt.

På Folktandvården i Svärdsjö arbetar engagerade medarbetare mot ständiga förbättringar och ökad patientcentrerad vård. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar med lagkänsla och där du kan göra skillnad!

Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Utbildningskrav tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska, datasystemet T4 är meriterande.

Vi söker dig som visar ett stort engagemang i ditt arbete och tycker om att jobba som tandsköterska.

Du värdesätter god kommunikation, hög kvalitet och har god samarbetsförmåga. Du har fokus på patienternas bästa och är serviceinriktad. Du har ett professionellt arbetssätt gentemot patienter och medarbetare.

Vi söker även dig som stimuleras av att arbeta tillsammans med sina kollegor, där laganda och gemenskap är viktiga faktorer för dig.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb