Undersköterska, avd 15 Kirurgen, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Kirurgkliniken i Falun består av tre vårdavdelningar, avdelning 11, 14 och 15 med sammanlagt i dagsläge 52 vårdplatser för flerdygnsvård. På kliniken har vi även tre mottagningar, kirurgmottagningen med tillhörande kirurgsluss, onkologmottagningen och en bariatriska mottagning.

I den aktuella tjänsten är det avdelning 15 som är till en största del elektiv operationsverksamhet, med viss del akut verksamhet

Vi främst jobba i våra team med Endokrin, Kärl, Urologi. Plastik och allmänkirurgiska patienter där du som undersköterska förväntas kunna jobba i samtliga team.

Som undersköterska arbetar du i team med undersköterska och sjuksköterska. Du utför avancerad omvårdnad samt medicintekniska moment som är både roligt och utvecklande. För att arbeta och trivas hos oss är god samarbetsförmåga, initiativrikedom och ett flexibelt förhållningssätt en förutsättning. Det är viktigt att du med din personlighet bidrar till vårt positiva arbetsklimat. På kirurgkliniken arbetar vi alla, oavsett yrkestillhörighet, tillsammans för att vår arbetsmiljö ska vara god. Det är viktigt att du är positivt inställd till utveckling och självklart deltar i förbättring och utveckling av verksamhetens rutiner.

Vi tillämpar individuell schemaplanering vilket ger dig möjlighet att lättare styra arbetstiderna.

Vi söker dig som

är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Det är meriterande om du har

• erfarenhet inom hälso och sjukvård eller erfarenhet från aktuell avdelning
  • programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2 från tidigare Vård- och omsorgsprogrammet
  • programfördjupning Anatomi 1 och 2, och hälsa och sjukvård 1 och 2.
  • erfarenhet inom hälso och sjukvård

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.