Undersköterska avd 27 Kardiologen Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Intresserad av kardiologi och en arbetsplats att trivas och utvecklas i?

Hos oss kommer du att få arbeta med de fantastiska och givande arbetsuppgifterna som vården kring kardiologiska sjukdomar innebär tillsammans med kollegor som besitter en fantastisk bredd i yrket. Du kommer att få arbeta med kollegor som har mångårig erfarenhet av yrket och inom kardiologi, samt med kollegor som är lite nyare inom yrket och där allas erfarenheter är värdefulla. Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är ny i yrket får du en trygg introduktion som anpassas individuellt. Under ditt första år hos oss får du föreläsningar inom kardiologins alla delar och mentorskap inom klinikens nystartade fortbildningsår för undersköterskor samt utbildning i S-HLR.

Vi arbetar för en stimulerande och trygg arbetsplats med patienten i fokus.

Medelvårdtiden på avd 27 är ca 3 dygn, och vi arbetar i nära team, tillsammans med sjuksköterskor och läkare. Exempel på sjukdomstillstånd som vårdas hos oss är hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och klaffsjukdom. Avdelning 27 har 28 vårdplatser och dagvårdsverksamhet och vi arbetar i nära samarbete med AVA där flera av personalen roterar mellan klinikerna.

Arbetstiderna är dag/kväll/natt, vardagar och helger efter individuell schemaplanering.

Vi värdesätter personliga egenskaper som att du bemöter andra med ett professionellt förhållningssätt, skapar förtroende och tar hänsyn till andra. Flexibilitet är en viktig egenskap då situationer snabbt kan förändras, från omvårdnad i lugnare skede till akuta händelser.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Interjuver sker löpande.

Vi söker dig som

• är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Det är meriterande om du

• har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2
  • har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.