Undersköterska (natt) Avdelning 44 Kirurgkliniken Mora lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Som undersköterska på kirurgkliniken får du ett arbete där du ständigt får utvecklas. Du får en bred erfarenhet genom att vårda patienter med olika diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter. Kirurgavdelning 44 är en 5-dygnsavdelning med 9 vårdplatser. På avdelningen vårdas mestadels patienter med planerade kirurgiska ingrepp men vi har även intag via akutmottagningen.

Vi har ett nära samarbete med avdelning 42. Helgtjänstgöring på avdelning 42 ingår. Avdelning 42 har 25 vårdplatser, fördelade på tre vårdlag. Där vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. 70 % av verksamheten är akuta inläggningar och resterande ca 30 % är planerad verksamhet.

Nattjänstgöring. Möjlighet att arbeta deltid finns om så önskas.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervju och tillsättning sker löpande. Möjlighet till vikariat finns.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.