Undersköterska dag/natt avd 24 Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen till avdelning 24 som undersköterska! På dalarnas största medicinklinik får du ett varierat arbete i en utvecklande miljö.

Hos oss får du en bred erfarenhet och erbjuds ständigt nya utmaningar då vi behandlar patienter med många olika sjukdomstillstånd. På avdelning 24 har vi inriktning lungsjukvård och som undersköterska får du en stor variation i arbetsuppgifter.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Meriterande är även erfarenhet från akutmedicinsk vårdavdelning.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.