Undersköterska som vill arbeta med vaccination mot covid-19, Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vaccination med en tredje dos mot covid-19 har påbörjats och vi arbetar just nu med att rekrytera vaccinatörer som vill bidra till detta viktiga arbete.

För att fortsätta vaccinera Region Dalarnas invånare kommer vi att behöva många kompetenta medarbetare under 2021/2022. Vi söker dig som kan bidra i olika omfattning, vi tar gärna emot din ansökan.

Skriv med i din ansökan hur och när du kan arbeta. Vi söker undersköterskor/sjuksköterskestudenter som gått klart termin 5 som kan jobba i hela Dalarna, skriv med i din ansökan om vart du önskar jobba.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Vi söker dig som:
-Är undersköterska eller sjuksköterskestudent och har gått klart termin 5
-Har god stickvana
-Kan arbeta flexibla arbetstider

Du behöver skicka in följande i din ansökan:
- Undersköterska: Skicka med dina betyg
- Sjuksköterska som gått klart termin 5: Skicka med dina hittills avslutade kurser från sjuksköterskeprogrammet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.