Undersköterska till avdelning 23, Falu lasarett

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen till avdelning 23 som nyexaminerad eller erfaren undersköterska! Hos oss får Du ett varierat arbete tillsammans med kunniga medarbetare i en utvecklande miljö.

Avdelning 23 har inriktning hematologi och gastroenterologi. Vi vårdar bland annat patienter med olika sorters blodsjukdomar, inflammatoriska mag- tarmsjukdomar och levercirros. Hos oss ges du möjlighet att arbeta i ett härligt team med kunniga medarbetare. Som undersköterska jobbar du i par med sjuksköterska och tillsammans stöttar du och dina kollegor varandra bland annat genom regelbundna avstämningar under arbetspasset. En vårdenhetschef och två biträdande chefer ansvarar för avdelning 23 och hematologimottagning, vi har ett nära ledarskap där vi önskar ett tätt samarbete med våra medarbetare där vi tillsammans utvecklar vår enhet.

Du erbjuds en individuellt anpassad introduktion utifrån erfarenhet samt reflektionssamtal som utvecklar dig i din undersköterskeroll.

Har vi lyckats väcka ditt intresse är du välkommen att besöka vår avdelning så kan vi berätta mer!

Du ansvarar tillsammans med sjuksköterskan för patienterna på din grupp och dina arbetsuppgifter är bl.a.

- Personlig omvårdnad

- Provtagning

- NEWS kontroller

- Riskförebyggande bedömningar

- Mobilisering

- Att assistera vid undersökningar

- Dokumentation

Då vi har en stor andel patienter med nedsatt immunförsvar ställs höga krav på följsamhet till hygienrutiner.

Arbetet innefattar dag, kvällstjänstgöring och viss nattjänstgöring samt varannan helg.

Vi söker dig som

• är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Det är meriterande att du har tidigare programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2 samt erfarenhet från arbete på sjukhus och med hematologi och gastroenterologipatienter.

Personliga egenskaper:

Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och närstående i svåra situationer. Vi förutsätter att du som söker alltid sätter patient och anhörig i fokus, har positiv inställning, är flexibel samt har förmåga att hantera ett varierande arbetstempo.

Tillträde enligt överenskommelse, vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.