Undersköterska till barnmottagningen i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Du ska arbeta självständigt med att förbereda barn inför läkarbesöket såsom EKG, spirometri m.m. Du ska också efter läkarbesöket utföra provtagningar samt övriga procedurer som planerats under läkarbesöket. Du bör vara serviceinriktad och klara av att arbeta i en tidvis stressig miljö. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt gäng sjuksköterskor och undersköterskor.

Var femte helg ingår arbete inom slutenvården på barnkliniken (dock ej storhelger) Arbetstidsmått är 40/tim. vecka.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Meriterande att ha fördjupning inom hälso och sjukvård.
Erfarenhet från tidigare arbete med barn inom hälso och sjukvården är ett krav.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.