Undersköterska till BUP-mottagningen Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vill du bli en del av framtidens BUP Dalarna?

Barn- och ungdomspsykiatrin söker en undersköterska till mottagningen i Avesta. På BUP-mottagningen Avesta arbetar kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, läkarsekreterare och chef.
Barn- och ungdomspsykiatrin Dalarna består av ytterligare fyra öppenvårdsenheter samt en länsgemensam enhet med slutenvårdsavdelning och dagbehandlingsenheter för familjeterapi och ätstörningsproblematik som samtliga är underställda en gemensam verksamhetschef.

Du kommer, i samarbete med övriga teammedlemmar, att bedriva barnpsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer som söker hjälp vid vår mottagning. I samarbete med vår läkare har man som undersjuksköterska även uppgifter så som uppföljning vid bland annat ADHD och depressionsbehandling. Arbetet innebär även telefonrådgivning via Tele Q vissa dagar.

Anställningen innebär 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning. 100% dagtid, måndag till fredag 08:00-16:30. Vi tillämpar flexavtal vilket innebär att du kan påverka din arbetstid i viss mån. Vi är ett glatt och trevligt team som arbetar här på mottagningen. Välkommen med din ansökan!

Du är utbildad undersjuksköterska. Erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri är meriterande liksom arbete inom psykiatri och/ eller arbete med barn, unga och deras familjer.

God förmåga att organisera och planera arbetet krävs. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.