Undersköterska till Kirurgkliniken Avd 14

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Vi behöver nu förstärkning. Vill du bli delaktig i vårt team och jobba i vårt intressanta operationsförlopp ser vi fram emot din ansökan. Du kommer att få intressanta arbetsuppgifter och utvecklas i din yrkesroll.

Avdelning 14 ligger på Falu lasarett, en modern byggnad nära centrala Falun med fin utsikt över staden. Avdelningens inriktning är nedre gastro/kolorektal vård men även kirurgiskt akuta sjukdoms- och olycksfall förekommer. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare samt ett öppet och positivt arbetsklimat med mycket arbetsglädje. Samarbetet mellan olika professioner är gott.

Att jobba i klinikens multiprofessionella team är berikande då man får vara en del av flera yrkesgruppers arbete runt patienten. Arbetsuppgifterna har sin grund i pre- och postoperativ omvårdnad. Kontroll av vitalparametrar så som temp, blodtryck, puls, saturation och andningsfrekvens utförs dagligen. Andra uppgifter kan vara såromläggningar, stomiomläggningar, handhavande av medicinskteknisk apparatur, blodprovtagning, mobilisering och dokumentation. Vi har vårdnära service (VNS) och transporthjälp som utför uppgifter som patienttransporter, förråd, kost och köksservice mm. Detta ger mer tid till det patientrelaterade arbetet.

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion. Återkommande utbildningsinsatser i form av internutbildningar, läkarföreläsningar finns på kliniken.

Tjänsten innebär dag, kväll och helg med anpassningsmöjlighet enligt flextidsavtal och är en tillsvidareanställning. Individuell schemaläggning tillämpas vilket innebär att du till viss del kan styra dina egna arbetstider.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och intresserad av kirurgi. Du arbetar ansvarsfullt och evidensbaserat med följsamhet till våra rutiner och med ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som bra samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Meriterande är erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Fördjupningarna akutsjukvård och medicin 2 från tidigare Vård- och omsorgsprogrammet. Diplom från Vård- och omsorgscollege.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.