Undersköterska/Tandsköterska, Käkkirurgiska kliniken Falu lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du utbildad undersköterska och eller tandsköterska? Letar du efter nya utmaningar? Tycker du om möten med människor? Intresserad av käkkirurgi? Vill du bli en del av ett härligt gäng? Svarar du ja på frågorna så är det här rätt plats för dig! Vi kan erbjuda dig en spännande och intressant arbetsplats.
Vi arbetar dagtid måndag till fredag, är lediga helger och röda dagar, undantag de som har beredskap. Vi ser fram emot att visa dig vår verksamhet. Kliniken är belägen på Falu lasarett. Den sammanlagda personalstyrkan är ca 45 personer. Hör gärna av dig för ett besök eller för muntlig information.

Vi söker till käkkirurgiska kliniken i Falun dig som är utbildad undersköterska eller tandsköterska. Du har ett stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad käkkirurgi.
Som undersköterska/tandsköterska hos oss;
- förbereder du patienten inför operation
- är käkkirurg och assisterande operationstandsköterska behjälplig under operation
- tar hand om patienten efter operation
- har hand om beställningar, plockar upp beställningar och ansvarar för förråd

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning eller Tandsköterskeexamen. Tidigare arbete på käkkirurgisk klinik eller annan operativ verksamhet liksom operationstandsköterskeutbildning är meriterande. Även erfarenhet av arbete med journalsystemet T4 och Take Care är meriterande.
Samarbete, kommunikation och etik är viktiga delar av vårt arbete, vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Körkortsbehörighet B är en fördel.

Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi arbetar inom ett mycket brett käkkirurgiskt behandlingspanorama. Nära samarbete sker med övriga avdelningar på sjukhuset. Dokumentation sker i flera journalsystem som T4, Take Care m.fl.

Tillträde efter överenskommelse. Vid nyanställning tillämpas drogtest.

P g a semestertider kommer vi att påbörja intervjuerna vecka 33.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.