Ungdomsferiearbetare (sommarjobb) till Förlossningsavdelningen Falun

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Vi söker dig som minst har fyllt 16 senast i år, eller är äldre. Vill du sommarjobba på Förlossningsavdelningen? Hos oss får du ett spännande och stimulerande jobb där du får möjlighet att ge värdefull service åt våra patienter och får en inblick i vården.

Som feriearbetare kommer du att ansvara för olika serviceuppgifter, exempelvis:

- måltids- och livsmedelshantering

- städning av rum när patienter åkt hem

- andra praktiska uppgifter

Arbetspass under dygnets alla timmar för dig som fyllt 18 år. Är du mellan 16 och 18 år arbetar du dag och kväll. Arbetet är schemalagt dagar, kvällar, helger och nätter. Anställningen avser 3 - 8 veckor.

Du är 16 - 19 år. Studier vid vård- och omsorgsprogrammet är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är social och serviceinriktad. Du är ansvarstagande och har en vilja att lära dig nya saker, och är nyfiken på ett arbete inom vården.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.