Välkommen som Sjuksköterska till AVA/Akutmottagningen Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Avesta Lasarett har en liten dygnet-runt- öppen Akutmottagning med tillhörande akutvårdsplatser och vi behöver nu utöka vår bemanning både på Akutmottagningen och på AVA
Vi söker dig som är intresserad av ett spännande och variationsrikt arbete med rotation mellan AVA (Akutvårdsavdelningen) och Akutmottagningen.
AVA Har 5 vårdplatser och riktar sig i första hand till patienter som kräver kortare inläggningstider. Patienterna ligger här för alla typer av medicinska åkommor, såsom infektioner, Hjärt-obs, blodtransfusioner etc.

Ni arbetar i Team på AVA och samarbetet med personalen på Akutmottagningen är tajt eftersom alla som arbetar här idag roterar på både AVA och Akuten. All personal anställd på akuten arbetar alltså en del av tiden mot AVA men här ger vi alltså dig som vill möjlighet att ha det primära uppdraget mot AVA även om du är Anställd under Akutens tak!
På Akutmottagningen driver vi också primärvårdsjouren på kvällar och helger, varpå vi då har patienter med åkommor av primärvårdskaraktär hos oss vilket ger ett mycket varierande patientunderlag.

På vår Akutmottagning prioriteras/sorteras patienterna med Triage enligt RETTS, ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de allra flesta akutmottagningar i Sverige. Tack vare en erfaren personal och välutvecklat lagarbete på vår Akutmottagning har vi bland de allra kortaste vänte- och vistelsetiderna av alla akutmottagningar i Sverige.

Vi erbjuder således ett stimulerande sjuksköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter på vår Akutvårdsavdelning som innefattar: undersökningar, provtagning, övervakning och omvårdnad. Arbetet på vår akutmottagning innebär att akut omhänderta svårt sjuka patienter och ta hand om människor i kris likväl som att ta EKG, provtagning osv. Kort sagt ingen dag är den andra lik på Avesta Akutmottagning.

Du kommer som sjuksköterska hos oss arbeta i ett flödesinriktat team som arbetar tvärprofessionellt kring patienten med patientsäkerhet i fokus.

Vi har individuellt verksamhetsanpassat schema och vi erbjuder 24/7 tilllägg till dig i dygnet runt verksamhet.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutmedicinsk vård.
Vi är intresserade av både nyfärdiga och erfarna sjuksköterskor!
Du som är nyfärdig sjuksköterska kommer lära Dig mycket med bra stöd och erbjudas en inskolning som är anpassad för dina behov inklusive handledning av utsedd mentor på akutmottagningen.
Som nyutbildad sjuksköterska på vår klinik blir du erbjuden att ingå i vårt introduktionsår.

För dig som är erfaren sjuksköterska finns möjligheter att använda dina kunskaper inom många olika vårdområden och kan erbjudas många varierande arbetsuppgifter samtidigt som du ges möjlighet att påverka och själv utvecklas inom området Akutsjukvård.
Vi jobbar ständigt med kompetensutveckling i det kliniska arbetet med bl a teamträning, medicintekniska apparater, hospitering etc.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med intresse för akutmedicinsk vård.
Du har lätt för att prioritera och ta snabba beslut och vill engagera dig i vår verksamhetsutveckling och Gärna ta eget ansvar.
Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta teambaserat.

Du ska också ha ett genuint intresse för människor i olika typer av sjukdomstillstånd och omvårdnad ska ligga dig varmt om hjärtat.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Grundutbildad sjuksköterska

Ort: Avesta