Vårdpersonal under utbildning, avd 42 Mora

Bild för rekryteringsannons

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2023? Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare.

Välkommen att söka semestervikariat som vårdpersonal under utbildning hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Vill du ha variation i både arbete och tempo? Då är kirurgkliniken arbetsplatsen för dig! I vårt glada team arbetar vi i 3 vårdlag med 1 sjuksköterska och 2 undersköterskor.

Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. Som till exempel patienter med cancer, trauma, skallskador, bukspottkörtelinflammation, gallbesvär, blindtarmsinflammation och njursten med mera. Vi har patienter i alla åldrar. 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet. Vi samarbetar mycket med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Vi använder oss av vårdnära service som underlättar för oss i form av städ, tvätt och kökssysslor mm.

Under sommaren arbetar vi varannan helg blandat med dag och kväll. Vi har flextid som kan nyttjas i mån av tid.

Vi ser till allas behov och lägger upp en individuellt anpassad inskolningsplan för just dig. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss!

Som vårdpersonal under utbildning på en akutkirurgisk avdelning får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I dina arbetsuppgifter får du kunskap om preoperativ och postoperativ vård, såromläggningar, dränage, venprover, katetersättning, och mycket mer spännande. Du får ta stort ansvar och vara delaktig kring patientens mobilisering och omvårdnad. Detta gör att du utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig som

• studerar på sjuksköterskeprogrammet efter T4 eller studerar på läkarprogrammet efter termin 3.
  • har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, ödmjuk attityd.
  • inte är rädd för nya utmaningar.
  • har förmåga att prioritera och har ett intresse för att utvecklas.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.