Verksamhetsplanerare till Laboratoriemedicin Dalarna, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Just nu söker vi en verksamhetsplanerare till Laboratoriemedicin Dalarna med placering i Falun.

Att bo och arbeta i Falun medför stora möjligheter till ett aktivt liv. Här finns närhet till natur, kultur och vatten. Region Dalarna arbetar för ett hälsosamt arbetsliv med olika friskvårdaktiviteter.

Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora. Inom Laboratoriemedicin arbetar 155 medarbetare.

I rollen som verksamhetsplanerare inom Laboratoriemedicin har du som uppgift att i ett nära samarbete med verksamhetschefen och övriga medarbetare arbeta med verksamhetens styrning och visst ekonomiska arbete. Du kommer finnas med i verksamhetens ledningsgrupp.

I uppdraget ingår bland annat:

• Produktionsuppföljning
  • Prissättning av analyser
  • Uppföljning av avtal
  • Investeringsärenden
  • Analysarbete inom verksamheten
  • Statistik och rapportframtagning
  • Måluppföljning

Vi söker dig som har högskoleexamen inom området som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Har du erfarenhet av ekonomi- och analysarbete ses det som meriterande. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och strukturerat, driva arbete framåt och hålla tidsramar, van med analysarbete och förstår ekonomiska samband. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Det är även meriterande om du har god kunskap om offentlig verksamhet och de lagar som styr offentlig verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.