Vi söker dig som vill hjälpa till med vaccinationsadministration, covid-19

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du pensionerad sjuksköterska, undersköterska, sekreterare eller administratör och vill jobba extra med vaccinering i höst? Varmt välkommen in med din ansökan.

Vi vaccinerar befolkningen efter den nationella prioriteringen Folkhälsomyndigheten tagit fram, som styr i vilken ordning vaccineringen ska göras utifrån aktuell kunskap och erfarenhet av covid-19. Principen är att vaccinering erbjuds efter behov, det vill säga de med störst behov erbjuds vaccin först. Vi hoppas du vill göra en viktig insats i pandemin och hjälpa till med vaccinationen!

Alla vaccinatörer kommer att få en introduktion på vårdcentralen och du kommer att ha stöd av kollegor på plats. Du kommer även att gå en digital utbildning på en timme via Högskolan Dalarna för att få behörighet att ordinera vaccin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förberedelser, vaccinering samt dokumentation i Take Care.

I detta skede söker vi sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare eller adminstatörer som kan jobba på Gagnef vårdcentral, du kommer att bli timanställd och schema kommer planeras efter din tillgänglighet. Vi har främst behov av personal under hösten. Skriv med i din ansökan i vilken omfattning du kan jobba.

Vi söker dig som:
- Är utbildad medicinsk sekreterare, undersköterksa eller legitimerad sjuksköterska
- Kan arbeta flexibla arbetstider

Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Take Care.

Gällande dina personliga egenskaper är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan ställa om eftersom arbetet kan förändras, du behöver vara trygg med att samarbeta med kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt.

Vi kan tänka oss tillsätta både timanställning och tillsvedareanställning beroende på aktuellt läge gällande vaccinations direktiven vi får.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb