Vi söker en Arbetsterapeut till Primärvården Ludvika/Grängesberg

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsterapin inom primärvården Västerbergslagen är i en spännande utvecklingsprocess! Vi arbetsterapeuter efterfrågas på vårdcentralerna i allt större utsträckning inom olika områden som exempelvis psykisk ohälsa, aktivitetsförmågebedömningar, smärtrehabilitering, handrehabilitering, demensutredningar m.m. Nyligen utökade vi med en arbetsterapeuttjänst och nu får vi möjlighet att utöka med ytterligare en tjänst och kanske blir det just Du som kommer och gör oss sällskap på denna spännande resa!?

Upptagningsområdet är: Vårdcentralen Ludvika/Grängesberg ligger i nya lokaler på Ludvika lasarett, Smedjebackens vårdcentral i centrala Smedjebacken och VC Sunnansjö som ligger naturskönt vid vatten.

Arbetet leds av avdelningschefer som tillsammans med verksamhetschef och övriga avdelningschefer i primärvårdsområdet bildar verksamhetens ledningsgrupp.

Vi har ett gott samarbete med övriga yrkesgrupper så som fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer/samtalsterapeuter, läkare, rehabassistent, rehabkoordinator och sjuksköterskor.

Satsning på verksamhetsutveckling och goda egna utvecklingsmöjligheter kännetecknar verksamheten. Blir du nyfiken så är du välkommen att höra av dig till någon av oss kontaktpersoner så ska vi berätta mer!

Vi arbetsterapeuter arbetar idag inom följande olika områden:

Handrehabilitering
Minnesutredningar
Aktivitetsförmågebedömningar
Stresshantering - vardagsrevidering/ReDO.
Utbildning av patienter och närstående/anhöriga (ex KOL-utbildning, Artrosskola)
Hjälpmedelsutprovning
Smärtrehabilitering

Leg arbetsterapeut.
B-körkort.
Gärna med erfarenhet inom primärvård men även erfarenheter av andra verksamheter är meriterande och av intresse.
Om du har erfarenhet eller intresse av att utveckla dina kunskaper inom området för handrehabilitering så är detta ett plus.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och intresse för utveckling.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.