Sommarsjö

Sommarkurs folkmusik - ensemble

Välkommen till en härlig kursvecka i Malung!

Kurstid

27 - 31 juli

Ansökan

Ansökan är öppen.
För att komma med i första urvalet, skicka in din ansökan innan 27 april 2020.

Ansökan sker via hemsidan, epost eller brev. Antagningsbesked skickas ut via e-post.

Välkommen med din ansökan! 

Kursbeskrivning 

Medelnivå:

För alla instrumentalister (ej sångare) ges en kurs i ensemblespel, med fokus på att lära sig roliga låtar med arrangemang och samspelstips. En och annan arrangeringslektion eller stämspelslektion ingår också. All undervisning sker på gehör.

Förkunskaper: Du har spelat ditt instrument i minst fyra år och är van att lära dig på gehör. (Den här kursen har bara aningen lägre svårighetsgrad än de tidigare sommarkurserna i ensemblespel med Mia Marin. Även lite långsammare utlärning.)

Avancerad nivå:

För alla instrumentalister (ej sångare) ges en kurs i ensemblespel, med fokus på att lära sig roliga låtar med arrangemang och samspelstips. Fokus läggs även på arrangering för ensemble i folkmusikstil. All undervisning sker på gehör.

Förkunskaper: Den här kursen vänder sig till dig som spelat i mer än 6 år och är väldigt van vid att lära dig låtar på gehör och att spela stämmor eller arrangemang. (Den här kursen kommer ibland att ha aningen högre svårighetsgrad än de tidigare sommarkurserna med Mia Marin. Ibland ungefär samma som tidigare.)

Vi som jobbar på kursen är:

Mia Marine och Adrian Jones

 

Kontakt

Maria RöjåsKursföreståndare

Telefon: 073-026 23 60
E-post: maria.rojas@malungsfolkhogskola.se

Dela:

Hade du nytta av informationen?