Hitta rätt på våra webbar

Vi har tre primära webbplatser för Region Dalarna. Region Dalarna, Region Dalarna Plus och 1177 Vårdguiden.

Regiondalarna.se - för medborgare och jobbsökande

Här kan du läsa om vårt uppdrag och fakta om vår verksamhet och styrning. Verksamheten presenteras övergripande utifrån hälsa och vård, regional utveckling, kultur och bildning samt kollektivtrafik. Här finns också lediga tjänster, information om utbildningar, bidrag, stipendier mm. Gamla adressen ltdalarna.se fungerar under en övergångsperiod och pekar mot den nya webbplatsen.

www.regiondalarna.se

Plus - för samarbetspartners och vårdpersonal

Plus är Region Dalarnas webbplats som vänder sig till våra samarbetspartners, förtroendevalda och andra vårdgivare som på olika sätt kommer i kontakt med oss. Här samlar vi information och kunskapsstöd för aktörer utanför vår organisation inom samtliga verksamhetsområden. För att komma till Plus finns länk från startsidan på regiondalarna.se Du kan också skriva regiondalarnaplus.se i webbläsaren direkt.

www.regiondalarnaplus.se

1177.se för patienter

All kontaktinformation till vården finns på 1177. Alla kontaktuppgifter till vårdcentraler och mottagningar inom vården har vi samlat på 1177.se samt all hälso- och sjukvårdsinformation. På 1177 finns både nationell information för hela vårdsverige samt regional information för Dalarna.

www.1177.se

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter om våra webbplatser.

Webbredaktionen

E-post: webb.redaktionen@regiondalarna.se

Hade du nytta av informationen?