Frågor och svar

Region Dalarna erbjuder dig som är regionpolitiker att använda läsplatta eller PC för att kunna läsa handlingarna inför sammanträden.

Här hittar du information om vart du vänder dig om du har problem vid användning av läsplatta eller ePub applikation.

Support systemförvaltare ePub (mejl)

Handbok PACT ePub - Att arbeta med handlingar (pdf, 16 sidor)

Frågor och svar

Säkerställ att du inte använder en inaktuell genväg eller favorit. Det händer att webbadresser ändras och då måste du göra om genvägar, favoriter och bokmärken till den webbadressen.

För att logga in krävs att du har ett giltigt användar-id och lösenord. Har du det så klickar du på loggan för Region Dalarna på polpublikationers startsida. Då får du fram inloggningsrutan där du anger användarnamn och lösenord. Lösenordet är specifikt för ePub och uppgift om ditt lösenord hittar du i informationsbrevet du fått från Region Dalarna.

Se även Handbok PACT ePub för mer information om inloggning. Handboken hittar du på startsidan för polpublikationer (ePub).

Kontakta receptionen (Regionkontoret) 023-49 08 63 för hjälp med återställning av bortglömt lösenord eller tilldelning av användarnamn och lösenord.

I Handbok PACT ePub finns stöd för hur du använder ePub och dess funktioner. https://www.regiondalarna.se/contentassets/47e038e49f024ca4b4132c04dd9a054f/handbok-pact---att-arbeta-med-handlingar.pdf

Hittar du inte lösningen på ditt problem i handboken så ger Kansliavdelningen support som rör användningen av ePub-applikationen. Systemförvaltare för ePub 023-49 09 07.

Region Dalarna kan inte erbjuda dig teknisk support för privat utrustning.

Har du laddat läsplattan och tryckt på startknappen men inget händer så kontaktar du enheten där du hämtade ut läsplattan för att göra upp om vidare felsökning.

Har du inte ett mobilt bredband på din läsplatta så måste du se över tillgång till ett fungerande wifi-nätverk. Har du inte en aktiv koppling till ett fungerade wifi så ställer du in det under Inställningar på läsplattan.

För att byta lösenord så utgår du från startsidan i ePub och klickar på loggan för Region Dalarna. Då visas en inloggningsruta där du fyller i användarnamn och befintligt lösenord.

För att sedan byta lösenord klickar du på ditt namn som visas under Region Dalarna loggan i inloggat läge. Där byter du lösenord och klickar på Spara.

Är du ny användare i ePub och loggar in innan första mötet så ser du ingen historik. Du kommer bara se de möten du själv är kallad till och kan göra egna noteringar i de handlingarna.

Alla handlingar finns publicerade på externa webbsidan : https://polpublikationer.regiondalarna.se/

Som förtroendevald inom Region Dalarna får du alla utskick och aviseringar till din officiella mejladress hos Region Dalarna dvs förnamn.efternamn@regiondalarna.se.

För att komma till Region Dalarnas webmail klicka här

Dela:

Hade du nytta av informationen?