Välkommen, du som stammar, till en lite annorlunda samtalsgrupp

Datum: 01 mars 2022
Tid: 16:00 - 17:30
Plats: Digitalt

Region Dalarnas sjukhusbibliotek erbjuder i samarbete med Högskolan Dalarnas studenthälsa, möjligheten att vara med i en digital samtalsgrupp med fokus på inre hälsa. Gruppen riktar sig till dig som stammar och som på ett eller annat sätt upplever det som ett hinder i vardagen. Här får du möjligheten att på djupet utforska din relation till din stamning på ett sätt som du kanske inte har gjort förut.

Jag som leder gruppen heter David Hofman och har stammat i hela mitt liv. Jag arbetar som bibliotekarie på sjukhusbiblioteken i Dalarna, är utbildad i det biblioterapeutiska arbetssättet vid Ersta Sköndal Bräcke högskola, Shared Reading-ledare och utbildar mig i dagsläget till samtalsterapeut.

Träffarna bygger på biblioterapeutiska metoder vilket betyder att vi läser tillsammans, gör enklare skrivövningar och pratar. För dig som vill veta mer föreslår jag den här länken: https://www.biblioterapi.se/post/om-stamning-och-biblioterapi.

När, var och hur?

  • Vi träffas digitalt i mötestjänsten VMR. Du kan enkelt ansluta till den genom Skype eller via webbläsare Edge Chromium eller Chrome. Inga nedladdningar eller registreringar behövs och du kan delta från din soffa, var du än bor.
  • Startdatum är tisdag den 1:a mars och sedan fortsätter vi varannan tisdag in i maj Datumen att hålla koll på är alltså: 1/3, 15/3, 29/3. 12/4, 26/4 och 10/5
  • Tid: 16:00 - 17:30. Om det känns som lång tid kan jag lova att tiden oftast rusar i väg.
  • Sista ansökningsdag måndag 21 februari
  • Kostnadsfritt

Varmt välkommen med din anmälan, dina frågor eller tankar till:

Mail: biblioterapi.mora@regiondalarna.se                                   
Telefon: 0250-493070

Tillbaka