Träff 2 Att vara i Teamsmöte

Datum: 21 september 2021 - 21 september 2021
Tid: 08:30 - 10:00
Plats: Digitalt/Teams

Digitala möten och samarbete digitalt i Zoom och Teams hösten 2021. Vi kör en omgång med 5 stycken träffar kring digitala möten och samarbete. Hur du gör för att du ska känna dig bekväm i att leda och delta i digitala möten, samt samarbeta digitalt. Vi börjar från början och bygger vidare. Du väljer själv vilka av träffarna som passar just dig.

Träff 2: Att var i Teamsmöte tisdagen den 21 september tid 8.30 - 10.00  

Det kommer bli två grundläggande träffar i Teams. Samt en träff för dig som redan är igång och vill tänka på Informationsstruktur när det gäller Teams 

I den här första träffen kommer vi bara att ägna oss åt att vara i själva mötet. Vi kommer titta på de olika funktionerna som finns. Funktioner som: Räcka upp handen, dela en presentation, Chatt, Grupprum, m.m.   

Vi går också igenom det rent tekniska som mikrofon, kamera, ljus för bra bild och hur man hanterar detta rent praktiskt för att det ska bli ett bra digitalt möte.  

Om du känner dig osäker att hantera digitala möten så är det här det träffen då du har möjlighet att testa på utan att behöva känna dig obekväm. Vi har tid för de eventuella problem med att ansluta och frågor som du har under vårt digitala möte.  

Övriga träffar i serien "Digitala möten och samarbete digitalt i Zoom och teams hösten 2021":

  • Vad är skillnaden i att delta i möte och jobba tillsammans. Hitta till rätt organisation i Teams 30 september
  • Att arbeta tillsammans i Teams för dig som vill komma igång fredag den 1 oktober
  • Informationsstruktur i Teams 7 oktober

Anmälan till alla träffar i samma formulär

Tillbaka