Digital samtalsgrupp för dig som stammar

Nyhet – 15 december 2022, kl. 12:26

Sedan ett år tillbaka anordnar vi en digital samtalsgrupp med fokus på inre hälsa. Den riktar sig till dig över 18 år som stammar och som upplever det som ett hinder i vardagen. Du är välkommen var du än bor i landet. Här får du en möjlighet att utforska din relation till din stamning på ett sätt som du kanske inte har gjort förut.

  • Läsning och eget skrivande varvas med reflekterande samtal i grupp. Tillsammans utforskar vi frågor om var vi har varit, var vi är och vart vi vill komma – frågor som alla människor funderar över men här inramade av våra erfarenheter av att leva med stamning.
  • Du behöver inga förkunskaper för att delta. Vi går igenom grunderna för vad biblioterapi är. Det är inte heller relevant om du läser mycket eller ej.
  • Viktigt är att du har ett intresse av att ta del av andras upplevelser och att dela med dig av egna. Även om du aldrig kommer att behöva dela något du inte vill.
  • Biblioterapi är inte behandlade terapi utan hälsofrämjande och personlighetsutvecklande.
  • Jag som leder gruppen heter David Hofman och har stammat i hela mitt liv. Jag arbetar som bibliotekarie på Mora lasarett, är utbildad i det biblioterapeutiska arbetssättet och Shared Reading-ledarskap.

Datum: Gruppen träffas återkommande vid 6 tillfällen varannan torsdag med start den 26:e januari.

Plats: Träffarna är digitala och enkla att vara med i. Kräver inga nedladdningar. Länk kommer inför gruppstart. Fördel om du har dator eller platta.

Tid: 16:30 - 18:00

Pris: Ingen kostnad.

Sista anmälningsdag: 13 januari, 2023.

Varmt välkommen med din anmälan, dina frågor eller synpunkter
Mail: biblioterapi.mora@regiondalarna.se                                   
Telefon: 0250-493070

För dig som vill veta mer:
https://www.biblioterapi.se/post/om-stamning-och-biblioterapi

Tillbaka

Dela: