Välkommen du som stammar till en lite annorlunda samtalsgrupp

Nyhet – 15 februari 2022, kl. 11:59

Region Dalarnas sjukhusbibliotek erbjuder en digital samtalsgrupp med fokus på inre hälsa. Den riktar sig till dig som stammar och som på ett eller annat sätt upplever det som ett hinder i vardagen.

Här får du möjligheten att på djupet utforska din relation till din stamning på ett sätt som du kanske inte har gjort förut.

För mer information klicka här

När:  Start 1 mars klockan 16:00-17:30 till den 10 maj (varannan tisdag). Totalt 6 träffar och de är kostnadsfria.

Var:  Vi ses digitalt i mötestjänsten VMR.

Hur:  Du kan enkelt ansluta via Skype eller via webbläsare Edge eller Chrome. Inga nedladdningar eller registreringar behövs.

Träffarna bygger på biblioterapeutiska metoder vilket betyder att vi läser tillsammans, gör enklare skrivövningar och pratar.

Ta chansen att träffa nya människor och dela dina erfarenheter med oss.

Jag som leder gruppen heter David Hofman och har stammat i hela mitt liv. Jag arbetar som bibliotekarie på Mora lasarett, är utbildad i det biblioterapeutiska arbetssättet och Shared Reading-ledare och utbildar mig i dagsläget till samtalsterapeut.

Varmt välkommen med din anmälan, dina frågor eller tankar till:

Mail: biblioterapi.mora@regiondalarna.se

För dig som vill veta mer om stamning och biblioterapi: