Inbjudan utbildning för Strama-ansvariga

Välkommen till utbildning för Strama-ansvariga läkare och sjuksköterskor på vårdcentraler i Dalarna fredagen den 11 december klockan 9.00--12.00!

Inbjudan är utskickad via Outlook. Om du inte fått inbjudan men borde fått det, kan du kontakta lena.moller@regiondalarna.se

På grund av det rådande pandemiläget blir det på länk för alla. Tacksam för anmälning senast 2/12. Bra om ni loggar in några minuter innan mötesstart så vi ser att det fungerar. Om ni använder Skypelänken kan ni lätt skriva frågor till oss under föreläsningen.

Programpunkter

• Information om Strama samt uppdraget på vårdcentralen – Ulrika Winninge, Stramainformationsläkare och allmänläkare
  • Hepatit C – Helena Ernlund, smittskyddsläkare o infektionsläkare
  • Diagnostiska tester vid covid -19 – Gustav Backlund, ST-läkare mikrobiologen Falun

/Mvh

Ulrika Winninge

Strama-informationsläkare Region Dalarna

Hade du nytta av informationen?