Region Dalarnas webbplats använder cookies för att fungera bra.

Läs mer om användningen av cookies här.

Studiebesök Medicinkliniken, Mora lasarett

Datum: 21 februari 2019 - 21 februari 2019
Tid: 13:00 - 16:00
Plats: Avdelning 50, konferensrummet plan 5, Mora lasarett

Du som är eller snart blir nyutbildad sjuksköterska eller intresserad av att arbeta inom allmän internmedicin är välkommen på studiebesök hos oss på medicinkliniken i Mora. Under eftermiddagen får du en närmare presentation av kliniken och vad vi har att erbjuda.

Du träffar representanter från våra verksamhetsområden och de olika enheterna på kliniken. Vi vill gärna höra hur du ser på din framtid och du får möjlighet att diskutera anställning, personlig utveckling och karriärmöjligheter.

Att arbeta på medicinkliniken är en utmaning med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter präglat av god laganda och kamratskap. Vi ser dig gärna som en i vårt team.

Anmäl ditt intresse

Anmäl dig senast 18 februari genom att skicka en e-post till kerstin.slottpers-lundberg@ltdalarna.se eller ringa telefon
0250 – 493 017.

Om ovanstående datum inte skulle passa dig får du gärna göra en intresseanmälan för ett besök en annan dag.

Varmt välkommen att besöka oss på Medicinkliniken i Mora!


Att leva och bo i Mora

Som besökare i Mora finns det mycket att uppleva, oavsett om du stannar över dagen eller bor kvar. Boendemöjligheterna är många och det finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom är Mora en handelsort med många olika typer av butiker. I Mora finns ett rikt frilufts- och idrottsliv. Under året arrangeras flera evenemang av olika karaktär.
Se https://mora.se

Tillbaka

Dela: