Gunilla Stenback blir Region Dalarnas nya HR-direktör

Pressmeddelande – 11 december 2019

Gunilla Stenback har utsetts till ny HR-direktör i Region Dalarna. Hon tillträder tjänsten i januari 2020. ”Det ska bli spännande att få möjlighet att fortsätta utveckla HR-avdelningen in i framtiden tillsammans med Region Dalarnas verksamheter”, säger Gunilla Stenback.

Gunilla Stenback har arbetat med HR-frågor sedan 1990-talet. Hon har tidigare haft roller som HR-strateg, HR-konsult och verksamhetsutvecklare inom både det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

– Vi är glada över att ha rekryterat Gunilla Stenback. Hon har bred erfarenhet inom HR-området och en stark förmåga att ta tillvara på personal och verksamheters potential, säger ordförande i personalutskottet Crister Carlsson (M). 

Tidigare har Gunilla Stenback arbetat med bland annat verksamhetsutveckling av företagshälsovård och organiserat olika utvecklingsprojekt inom personalområdet. Idag arbetar hon med strategiskt och operativt stöd till chefer på Dalarnas Försäkringsbolag. Gunilla har också tidigare erfarenhet som HR-strateg på Region Dalarna.

– Jag drivs av att organisera hållbara HR-strategier som utgår ifrån verksamheternas behov, det ser jag fram emot att göra för Dalarnas medborgare tillsammans med mina kompetenta kollegor på HR-avdelningen, säger Gunilla som nu bor i Falun efter att ha bott i Leksand och tidigare Stockholm.

– Det är här jag är hemma, säger hon om sin relation till Dalarna.

  • Presstjänst Presstjänst
    010-249 90 20
    kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se
  • Presstjänst Presstjänst
    010-249 90 20
    kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se
Läs pressmeddelandet på mynewsdesk.com
Tillbaka

Dela: