Har du tankar på att vidareutbilda dig? Sök utbildningsanställning senast 16 mars

Nyhet – 28 februari 2020

Vi erbjuder dig som är sjuksköterska möjlighet att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom flera spännande områden. Redan från studiestart är du anställd inom den verksamhet där du ska arbeta som specialistsjuksköterska efter utbildningen. Sök höstterminens utbildningsanställningar senast den 16 mars.

Inför höstterminen 2020 kan du vidareutbilda dig och söka utbildningsanställning inom följande inriktningar:

Tryggt val för dig som söker nya utmaningar

Under studietiden är du anställd inom den verksamhet där specialistutbildningen kommer att leda till en fortsatt anställning som specialistsjuksköterska. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid där du har sjuksköterskelön under utbildningen. 

Så söker du

Vill du vara med? Kul! Då är det två saker du behöver göra.

1. Sök utbildningsanställningen

Sök utbildningsanställningen senast den 16 mars 2020.

2. Ansök till vidareutbildningen

Ansök till vidareutbildningen senast den 16 mars 2020. Ansökan gör du via www.antagning.se.

För att få en utbildningsanställning måste du vara behörig och antagen till vidareutbildningen vid terminsstart. De båda urvalsprocesserna sker parallellt.

Om utbildningsanställningar inom Region Dalarna

Utbildningsanställningen innebär att du får studera med sjuksköterskelön. Övriga utgifter som exempelvis kurslitteratur, resor och boende bekostas på egen hand. Du förbinder dig inte att arbeta kvar inom Region Dalarna efter avslutad utbildning.

Observera att om du tidigare fått ersättning för specialistutbildning kan vi inte erbjuda dig utbildningsanställning. Vi har högt söktryck på utbildningsanställningar och prioriterar att kunna erbjuda fler möjligheten till vidare studier. Undantag kan göras om verksamheterna efterfrågar dubbelkompetens, vilket i så fall framgår i annonserna.

Jobbar du inom Region Dalarna?

Om du idag är anställd inom Region Dalarna, kom ihåg att berätta för din chef att du planerar att söka. Även om du ännu inte vet om du blir antagen till utbildningen är det bra att du meddelar dina utbildningsplaner eftersom din chef behöver veta det av planeringsskäl.

  • Presstjänst Presstjänst
    010-249 90 20
    kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se
Läs pressmeddelandet på mynewsdesk.com
Tillbaka

Dela: