Region Dalarna byter e-postadresser

Nyhet – 3 juni 2019

Från och med den 1 juni byter vi våra e-postadresser från @ltdalarna.se och @dalatrafik.se till @regiondalarna.se. När du vill komma i kontakt med oss kan du skicka en e-post genom att skriva
fornamn.efternamn@regiondalarna.se.

Medicinska frågor eller ärenden som rör dig som patient, till exempel remisser, tidsbokning och receptförnyelse, kan inte besvaras via e-post. Logga istället in på 1177.se och använd de säkra e-tjänsterna. Du kan också ringa 1177 för att få rådgivning.

Varför byter vi e-postadresser?
Den 1 januari 2019 gick landstinget samman med kommunalförbund Region Dalarna och bildade den nya organisationen Region Dalarna. Vi övertog då de frågor som rör det regionala utvecklingsansvaret och fick en samordnande och stödjande roll i arbetet med att utveckla hela länet. Den 1 juni byter vi ut våra e-postadresser som en del i namnbytet.

• Presstjänst Presstjänst
    kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se