Tillfällig begränsning i telefonin på psykiatriska akutmottagningen i Säter

Nyhet – 10 februari 2020

Den 12 februari mellan klockan 17.00-20.00 kan psykiatriska akutmottagningen bara ta emot två telefonsamtal åt gången på grund av en uppgradering av telefonisystemet. Om det är upptaget när du ringer, prova att ringa igen. Du kan alltid ringa telefonnumret 1177 för att få hjälp. Vid behov kan du också åka direkt till den psykiatriska akutmottagningen i Säter.

Under uppgraderingen av telefonisystemet har psykiatriska akutmottagningen öppet som vanligt, men kan bara ta emot två telefonsamtal samtidigt eftersom kö-funktionen då tillfälligt är ur drift. Om det är många som ringer samtidigt under telefoniuppgraderingen kan det hända att det är upptaget, prova då att ringa igen.

Du kan alltid ringa telefonnumret 1177. Vid behov kan du också åka direkt till den psykiatriska akutmottagningen i Säter. Vid akuta brådskande sjukdomsfall – ring 112.

• Presstjänst Presstjänst
    kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se