Region Dalarnas webbplats använder cookies för att fungera bra.

Läs mer om användningen av cookies här.

Kampanjbild våra webbar

Hitta rätt på våra webbar

Vi har tre primära webbplatser för Region Dalarna. Region Dalarna, Region Dalarna Plus och 1177 Vårdguiden.

Läs mer
Hitta rätt i vården Card image cap

All information om vård och vårdavdelningar hittar du på 1177.se.

Träffa Region Dalarnas läkare online

Nu har vår digitala vårdcentral Min vård öppet alla vardagar mellan 08.00 och 17.00. Gör ditt läkarbesök i lugn och ro hemifrån.

Läs mer om appen Min vård

17 may 2019

Kunskapsutbyte om aktivt åldrande och ökat oberoende för äldre
Nyhet

​Nästa vecka, 22-23 maj, deltar Region Dalarna på en europeisk konferens i Tolmin, Slovenien. Fokus är riktat mot en ”senior marknad”. Dalarnas Hjälpmedelscenter kommer att vara på plats för att presentera sin modell för att få ny teknik och nya uppfinningar implementerade i offentlig verksamhet.

17 may 2019

​Nu finns en samisk temaväska för lärare i grundskolan
Pressmeddelande

Region Dalarna har i samarbete med Länsbibliotek Dalarna och kommunbiblioteken tagit fram en samisk temaväska samt en lärarhandledning som vänder sig till grundskolan: "Det här materialet är ett led i att synliggör den samiska kulturen, både för den samiska eleven men också för majoriteten, säger Ann-Jeanett Stål, Region Dalarnas samordnare för nationella minoriteter.

16 may 2019

Astmakollen i final till prestigefullt pris
Pressmeddelande

​Region Dalarna och distriktssköterskorna Maria Boström och Marie Persson är i final till ett prestigefullt pris på 50 000 kronor för arbetet med Astmakollen.

15 may 2019

Dags att söka kulturstipendium
Nyhet

Är du yrkesverksam kulturskapare eller ung kulturutövare mellan 16 och 25 år? Då kan du söka Region Dalarnas kulturstipendium. Välkommen med din ansökan senast 15 juni.

14 may 2019

Har du eller någon närstående erfarenhet av cancer?
Nyhet

Under hösten 2019 får du möjlighet att prova olika metoder som kan hjälpa dig i den situation du befinner dig i. Du får bland annat testa MediYoga som ett verktyg för att öka välbefinnandet och gå på föreläsningar där du kan prata om gemensamma livserfarenheter tillsammans med andra i liknande situation.