Sjuksköterska natt, Medicinkliniken Avd 50, Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du sjuksköterska och vill jobba natt? Vill du utvecklas i din yrkesroll? Det får du göra hos oss. Vi ska nu utöka våra vårdplatser från 18 till 24 och då behöver vi dig.

Utökning av vårdplatser betyder att man alltid jobbar med 2 SSK/ natt med 12 patienter/SSK och därtill arbetar ni med 3 undersköterskor i team. Avdelning 50 är en medicinsk avdelning med inriktning mot nefrologi, KOL och gastro-enertologi. Vi arbetar i ett 5-veckors schema som kan anpassas till viss mån efter önskemål. Tjänsterna är på 100% men kan reduceras efter egen önskan.

Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare som präglas av stor kunskap och en stor vilja att hjälpa de patienter som vi möter på avdelningen. Vi är två team som arbetar tillsammans, vilket gör att du och dina kollegor stöttar varandra under hela arbetspasset.

Vi tror att en bra inskolning är viktig, därför får du en individuellt anpassad inskolningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och vi har fortlöpande internutbildning. Vi är övertygade om att du som medarbetare är vår största tillgång. Det är därför viktigt för oss att arbeta med ett närvarande och synligt ledarskap.

Vi vill finnas för dig som stöd och bollplank när du behöver det.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du dagligen att utveckla din kompetens vilket berikar dig för livet.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat där sjuksköterskan är del i ett team med patient, läkare och undersköterskor. Vi är en god bit på väg med att jobba mot ett personcentrerat synsätt där patienten har en viktig del i sin vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är legitimerad sjuksköterska.

Som person är du öppen och gillar att jobba i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.